Over mij

Toegewijd, gepassioneerd en moedige doorzetster ben ik voor mijn bedrijf. Afkomstig uit Perzië woon ik vanaf 1994 in Nederland en vanaf 1995 in mijn geliefde Leiden. Mijn passie om mensen te helpen en preventief met gezondheid en welzijn bezig te zijn houdt mij dagelijks op de been.

Na in de begin jaren in Nederland werkzaam te zijn met terminale patiënten met carcinoom wist ik zeker dat het anders kon en moest. Zo opende ik toen mijn kleine praktijk Ave Sina in 2001 en daarna gegroeid in 2006 tot Natural Health Centre in hartje Leiden, toch mijn drive om meer in de wereld te betekenen bracht mij door heel Nederland ook Spanje en Ghana. 

Sinds 2010 als CEO van Vitatec Nederland werk ik met Vitalfeld Body scan uit Zwitserland en geheel met mijn eigen visie en werkmethode met succes heb ik het systeem in Nederland geïntroduceerd. Nu leid en begeleid ik enthousiast en gelijkgestemde gepassioneerde mensen van allerlei achtergronden op om de Vitalfeld technologie nog meer bekendheid te geven en ons team van Vitalfeld therapeuten en artsen te vergroten want preventief en zelf verantwoording nemen voor onze eigen gezondheid is mijn motto!!

Als biologe wilde ik altijd met microscoop om onzichtbare zichtbaar te maken en Levend Bloed Analyse (LBA) sprak me aan. Ik heb al jaren met veel plezier met donkerveld microscopie gewerkt en nu afgelopen 10 jaar heb ik me verdiept in quantum fysica en Vitalfeld technologie om nog breder onzichtbare patronen zichtbaar te maken. Ik heb mijn opleidingen over Vitalfeld Body scan in Duitsland, Zwitserland en Oosterijk gevolgd, daar gebruiken veel medici en paramedici deze technologie in veel klinieken.

Ieder persoon is uniek en holistische  aanpak is mijn doel. De mens is lichaam en geest, daarom doelgerichte coaching is van groot belang naast alle aandacht naar lichamelijke disbalansen. Ik heb NLP opleiding (Neurolinguïstisch programmeren) en veel persoonlijke ontwikkeling trainingen gevolgd in Nederland en buitenland om van betekenis te zijn voor mijn cliënten.