Over mij

Toegewijd, gepassioneerd en moedige doorzetster ben ik voor mijn bedrijf. Afkomstig uit Perzië woon ik vanaf 1994 in Nederland en vanaf 1995 in mijn geliefde Leiden. Mijn passie om mensen te helpen en preventief met gezondheid en welzijn bezig te zijn houdt mij dagelijks op de been.
 
Na in de beginjaren in Nederland werkzaam te zijn met terminale patiënten met carcinoom wist ik zeker dat het anders kon en moest. Zo opende ik toen mijn kleine praktijk Ave Sina in 2001 en deze praktijk is in 2006 uitgegroeid tot Natural Health Centre in hartje Leiden. Mijn drive om meer in de wereld te betekenen bracht mij door heel Nederland en ook in Spanje en Ghana. 
 
Sinds 2010 als CEO van Vitatec Nederland werk ik met de Vitalfeld Body scan uit Zwitserland en geheel met mijn eigen visie en werkmethode heb ik met succes het systeem in Nederland geïntroduceerd. Nu leid en begeleid ik enthousiast gelijkgestemde gepassioneerde mensen van allerlei achtergronden op om de Vitalfeld technologie nog meer bekendheid te geven en ons team van Vitalfeld therapeuten en artsen te vergroten, want preventie en zelf verantwoording nemen voor onze eigen gezondheid is mijn motto!!
 
 
Als biologe wilde ik altijd met een microscoop onzichtbare zichtbaar maken en Levend Bloed Analyse (LBA) sprak me aan. Ik heb al jaren met veel plezier met donkerveld microscopie gewerkt en nu afgelopen 10 jaar heb ik me verdiept in quantumfysica en Vitalfeld technologie om nog breder onzichtbare patronen zichtbaar te maken. Ik heb mijn opleidingen over de Vitalfeld Body scan in Duitsland, Zwitserland en Oosterijk gevolgd. Daar gebruiken veel medici en paramedici deze technologie in veel klinieken.
 
Ieder persoon is uniek en een holistische aanpak is mijn doel. De mens is lichaam en geest, daarom is een doelgerichte coaching van groot belang naast alle aandacht voor lichamelijke disbalansen. Ik heb NLP opleiding (Neurolinguïstisch programmeren) en veel trainingen over persoonlijke ontwikkeling gevolgd in Nederland en in het buitenland om van betekenis te zijn voor mijn cliënten.